

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Това е разкошна вкусотия, която можем да похапваме в захлас и да забравим за броенето на калории
Така я правят сръбкините и македонките, а те, както е известно, са майсторки на баниците
Веднага влиза в графа "Любими"
За нула време се прави и може да я хапвате за закуска, обяд и дори – вечеря
Толкова е вкусна, че ще искате да я правите всеки ден
Става много мека и пухкава
Никой няма да разбере, че е с готови кори
Вижте продуктите и веднага я направете
Вече обикновена баница вкъщи не правя, тъй като всички искат да има плънка
Освен това това ястие е доста лесно, чудесно е да се направи като вечеря, за да не ви тежи на стомаха